Hubens hooihandel

De Hubens Hooihandel is opgericht door Iwan en Emmy Hubens, en vanaf 1 januari 2011 actief. De activiteiten van de Hubens Hooihandel bestaan uit de inkoop en verkoop van hooi, stro en vlas. We zijn een familiebedrijf wat gespecialiseerd is in de productie en vervoer van kleine balen hooi, stro en vlas naar particulieren met paarden en/of ander vee en bedrijven (zoals kinderboerderijen, stichtingen, pension en rijstallen).

 

Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn een klein - no nonsense - bedrijf, waar u door de eigenaars zelf geholpen wordt. Heeft u vragen, dan kunt u gewoon bellen, mailen of appen met Emmy of Iwan Hubens.

 

Producten kunnen op afspraak afgehaald worden bij ons op locatie, of worden in overleg met u thuis bezorgd. En we helpen altijd mee met het laden van de aanhanger, of het lossen bij u in de opslag indien de producten aan huis bezorgd worden. Tijdstip en wijze van bezorging gaat natuurlijk altijd in overleg. Bekijk aub wel even de leveringsvoorwaarden onde het tabblad "levering aan huis".


De Hubens hooihandel heeft zich gespecialiseerd in de handel van kleine pakken (15 kg) hooi, stro en vlas (20 kg) naar met name de particulieren en kleinere bedrijven. Ook particulieren en bedrijven die grote pakken hooi en/of stro nodig hebben, weten ons te vinden.

Wij bezorgen de grote pakken met traktor en aanhanger. Dit heeft het voordeel dat wij de pakken machinaal bij u in de opslag kunnen zetten, dus u hoeft verder niets te regelen om de pakken af te laden.


Ook particulieren die een pakje hooi voor hun cavia of konijn nodig hebben, kunnen bij ons terecht. Speciaal voor deze diergroepen hebben we de "Bunny Bag". Dit is lang hooi of stro, verpakt in zakken van 2,5 kg. Dus ook voor kleine hoeveelheden lang hooi en stro, kunt u bij ons terecht.

 

Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan kunt u bellen (06 55727496 Emmy) of mailen naar info@hubenshooihandel.nl


Met vriendelijke groet,


Emmy en Iwan Hubens

V.O.F. Hubens Hooihandel
Sint Jozefdijk 9
5954 PA Beesel
 

V.O.F. Hubens hooihandel
Sint Jozefdijk, 5954PA Beesel
GSM Iwan:   06 42 69 44 97
GSM Emmy: 06 55 72 74 96
FJ Design