Hubens hooihandel

Een aantal jaren geleden begonnen met het verhandelen van hooi.
Sinds 1 januari 2011 hebben wij de Hubens hooihandel verder uitgebouwd en anno 2013 is ons bedrijf volop in ontwikkeling.
De Hubens hooihandel heeft zich gespecialiseerd in de handel van kleine pakken (15 kg) hooi en stro naar met name de particulieren en kleinere bedrijven. Ook particulieren en bedrijven die grote pakken hooi en/of stro nodig hebben, maar niet de ruimte hebben om een volledige vrachtautocombi in de schuur te zetten, weten ons steeds beter te vinden.
Maar ook particulieren die een pakje hooi voor hun cavia of konijn komen halen, kunnen bij ons terecht. Sinds kort hebben we speciaal hooi in 7 kg pakjes, speciaal voor deze kleindieren.

 

Ook de bedrijven die volle combi's hooi of stro willen hebben, kunnen ons gewoon bellen. Doordat wij veel samenwerken met duitse fouragehandelaren, kunnen wij ook volle combi's tegen een concurrerende prijs bezorgen.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs, daar staan wij voor.
We kennen onze leveranciers persoonlijk. We weten precies waar ons hooi en stro vandaan komt, wanneer het geoogst is en hoe de staat van het product is voordat het geoogst wordt.
Het meeste hooi komt uit de Duitse Eiffel, een gedeelte uit het Saarland (zuid Duitsland) en een klein gedeelte uit Ostfriesland (noord Duitsland). Doordat de grassamenstelling en het bemestingsniveau anders is t.o.v. Nederlandse grasland, krijg je structuurrijker en eiwitarmer hooi. Door uw dieren een goede basisvoeding in de vorm van hooi te geven, blijven uw dieren vitaal.
Ons hooi is gegarandeerd vrij van jakobskruiskruid.

Wilt u uzelf nog overtuigen van onze produkten en service, maak dan even een afspraak met een van ons en kom dan zelf ons hooi en stro beoordelen.


Met vriendelijke groet,


Emmy en Iwan Hubens

V.O.F. Hubens Hooihandel
Sint Jozefdijk 9
5954 PA Beesel
 

V.O.F. Hubens hooihandel
Sint Jozefdijk, 5954PA Beesel
GSM Iwan:   06 42 69 44 97
GSM Emmy: 06 55 72 74 96
FJ Design